Extreme stunts

Dé grote publiekstrekker voor ieder evenement. Zeer grote stunts die men normaal alleen op Youtube of op televisie ziet. Dit is in alle gevallen maatwerk. Dat wil zeggen dat de stunt geheel wordt afgestemd op het soort evenement en de mogelijkheden die het terrein biedt. Vaak zijn enkele dagen voorbereiding op de locatie zelf noodzakelijk om deze stunts goed voor te bereiden.
U kunt zelf een idee aandragen. Zo hebben wij motorsprongen over vrachtwagens en zelfs een motorsprong met landing in een rijdende vrachtwagen gedaan voor een aantal truckers festivals. En op verzoek tijdens diverse evenementen met auto's over de feesttent gesprongen.
Of u kunt een keuze maken uit stunts die wij eerder opgevoerd hebben. Om ideeën op te doen kunt u de showreel alvast op deze website bekijken. Zo kunt u in een paar minuten veel van onze stunts bekijken.
Enkele voorbeelden van extreme stunts zijn een autosprong over de feesttent, de autofrontflip, zeer verre motorsprongen, de kamikazedive, waarbij iemand zich in een auto uit een kraan laat vallen, en diverse zware autocrashes.
Vaak is het echter verstandig met iemand van ons team eerst ter plaatse te gaan zodat hij u direct kan informeren over wat wel en wat niet mogelijk is op het terrein waar u de stunt uit wil laten voeren. Dat voorkomt telleurstellingen. Huur deze stunts alleen in als u veel extra aandacht voor en publiek naar uw evenement wilt trekken.


Dantes Stunts
dantes@stuntteam.nl
072-5053554 / 06-27533847

 


Een extreme auto of motor stunt op uw evenement

Extreme stunts voor grotere evenementen en festivals

Naast complete stuntshows biedt Daring Dantes u extreme stunts. Dit is stuntwerk dat uw publiek gegarandeerd nooit eerder te zien kreeg, en waar men nog jaren over na zal praten. Deze stunts maken van ieder feest een enorme happening waar men perse bij wil zijn. Wij helpen u graag bij de aankondiging van de stunt in de pers en samen met u maken wij van uw feest hé t evenement van het jaar.

Wat voor soort stunts kunt u inhuren?

Een motorsprong over vrachtwagens, of juist met landing in een rijdende vrachtwagen. Een autosprong dwars door een autobus, of zelfs door meerdere autobussen. Zware autocrashes, brandende mannen, vuurtunnels, alles is bepreekbaar. Een verre autosprong is normaal alleen in Amerika te zien. Maar nu is het mogelijk dergelijk spektakel op uw eigen evenement uit te laten voeren. Zelfs een autosprong over een feesttent, of een zeer mooie brandende autosprong behoren tot de mogelijkheden.

Auto frontflip

Als enige stuntteam ter wereld brengen wij de auto frontflip. Een auto die tijdens een zeer extreme auto sprong ook nog eens een hele slag voorover maakt. Dit is zonder enige twijfel de meest extreme stunt die uw publiek ooit heeft gezien. Dit moet je zien om het te geloven.

Bepaal samen het juiste stunt programma

Een tuning event trekt ander publiek dan een truckers festival, En wat op een circuit mogelijk is is misschien wel totaal ongeschikt voor een evenement op een weiland. Ieder evenement vraagt een ander type stunt om het event succesvol te maken. Welke stunt of stunts het beste bij uw evenement passen bespreken wij graag met u in een persoonlijk gesprek. Wij horen dan van u wat de wensen zijn, en samen met u bescpreken we wat het evenemententerrein aan mogelijkheden biedt..