De gekste voertuigen!

Een show voor wie denkt alles al gezien en meegemaakt te hebben, en voor wie het niet gek genoeg kan. Dit mag absoluut geen stuntshow genoemd worden, maar spectaculair is het zeker wel.
Eén van de hoofdrolspelers in deze show is een Amerikaanse politieauto die is uitgerust met een Ford Thunderbird V8 motor, kompleet met vlammenwerper. Deze auto maakt van een burn-out een echte show.
Daarnaast een tuintrekker die wordt aangedreven door een gasturbine. Dit kleine monster doet in rook, vlammen en herrie niet onder voor zijn grote broer van de Amerikaanse politie.
Van een heel andere orde is het monowheel. Er is heel veel behendigheid voor nodig om dit voertuig, onder controle te houden.
Uw publiek zal zich kostelijk vermaken om de American Bastards. Een stel Amerikaanse oude mannetjes die zich tussen het publiek begeven met een rollator, een rolstoel, en een scootmobiel. Op afgesloten terrein blijkt echter dat dit geen gewone scootmobiel is. Deze staat vermeld in het Guiness Book of World records als de snelste scootmobiel ter wereld. De hilariteit is compleet als blijkt dat ook de rolstoel 110 pk onder de stoel heeft, en de rollator is voorzien van een 50cc motor.
Voertuigen en American Bastards zijn appart te boeken. Maar u wilt natuurlijk het totaalpakket.


Dantes Stunts
dantes@stuntteam.nl
072-5053554 / 06-27533847

 

Een demonstratie met speciale voertuigen op uw evenement

Spectaculaire demonstraties voor uw evenement of festival

Een echte Amerikaanse politie auto met V8 motor die gebruikt wordt om burnouts mee te doen. Kompleet met vlammenwerpers en vuurzee.
Een tuintrekker met vlammenwerper die uw evenemententerrein in een paar tellen omtoverd tot één grote rookwolk.
Een heus monowiel. Bijna onmogelijk om daar in te rijden. Maar deze mannen doen het!
Nieuw is dit jaar de grootste winkelwagen ter wereld, een ware attractie!

 

Straat theater


Drie oude mannetjes, opaatjes, die met hun voertuigen uw evenement 'onveilig' maken. Deze act bewijst dat spanning en humor heel goed samen kunnen gaan.
De super snelle scootmobiel is met een topsnelheid van 220 km/uur een lust voor het oog. De enige die deze oude man bij kan houden zijn de andere twee oude mannetjes, met hun rollator en rollstoel. Ieder ook met speciale aandrijvingen natuurlijk.

Boek nu


De deomonstraties en het straat theater zijn afzonderlijk te boeken. Maar u wilt ze natuurlijk allebei! Bel of mail on daarom nu en boek deze shows inclusief professionele speaker met geluidsinstallatie, verzekering en een kompleet veiligheidspakket met onder andere EHBO en brandblussers. 06-27533847 of dantes@stuntteam.nl