Extreme stunts

Deze stunts vormen een absoluut hoogtepunt van ieder evenement. Zeer grote stunts die men normaal alleen op Youtube of op televisie ziet. Dit is in alle gevallen maatwerk. Dat wil zeggen dat de stunt geheel wordt afgestemd op het soort evenement en de mogelijkheden die het terrein biedt. Vaak zijn enkele dagen voorbereiding op de locatie zelf noodzakelijk om deze stunts goed voor te bereiden.
U kunt zelf een idee aandragen. Zo hebben wij motorsprongen over vrachtwagens en zelfs een motorsprong met landing in een rijdende vrachtwagen gedaan voor een aantal truckers festival. En op verzoek tijdens diverse evenementen met auto's over de feesttent gesprongen.
Of u kunt een keuze maken uit stunts die wij eerder opgevoerd hebben. Om ideeën op te doen kunt u de showreel alvast op deze website bekijken. Zo kunt u in een paar minuten veel van onze stunts bekijken.
Enkele voorbeelden van extreme stunts zijn een autosprong over de feesttent de autofrontflip, zeer verre motorsprongen, de kamikazedive, waarbij iemand zich in een auto uit een kraan laat vallen, en diverse zware autocrashes.
Vaak is het echter verstandig met iemand van ons team eerst ter plaatse te gaan zodat hij u direct kan informeren over wat wel en wat niet mogelijk is op het terrein waar u de stunt uit wil laten voeren. Dat voorkomt telleurstellingen. Huur deze stunts alleen in als u veel extra aandacht voor en publiek naar uw evenement wilt trekken.


Dantes Stunts
dantes@stuntteam.nl
072-5053554 / 06-27533847

 

Extreme stunts voor grotere evenementen en festivals

Gegarandeerd heel veel extra publiek naar uw event trekken? U doet het gegarandeerd met de unieke stunts van Daring Dantes! Voor de schermen ziet het er allemaal super gevaarlijk uit. Auto's die brandend door bussen rijden, of hoog door de lucht vliegen. Motoren die zeer verre sprongen maken, waarbij het tijdens de landing allemaal maar net goed lijkt te gaan. Stuntteam Daring Dantes heeft een naam en staat er bekend om dat het meestal allemaal maar net goed gaat. En daar komt u publiek graag voor naar uw evenement.

In werkelijkheid gaat het er achter de schermen minder wild aan toe dan we uw publiek doen laten geloven. Met ruim 30 jaar ervaring weten we wat uw publiek wil, en hoe we dat veilig uit kunnen voeren. Als het echt allemaal zo gevaarlijk was as we het doen laten lijken zouden we inmiddels alleen nog met rolstoelen kunnen stunten.

Iedere extreme stunt is maatwerk. Er wordt altijd een geheel veiligheidsplan voor opgesteld, en alles wordt heel precies en secuur voorbereid. We laten niets aan het toeval over. Dagen repeteren en tientallen keren checken van materialen. Met een speciale veiligheidscoordinator en het vele malen checken van alle berekeningen kan het uiteindelijk niet meer fout gaan.

Dat weet u als organisatie. En dat weten wij als stuntteam. Maar uw publiek is er van overtuigd dat het zo dadelijk verschrikkelijk fout gaat. En wij laten ze lekker in die waan.