Stunt riding

Deze show is onder andere zeer geschikt voor uw motorbeurs of motortreffen. Een show met motoren die het publiek ook gewoon op de weg vindt. Een Suzuki GSX-R600 en een Suzuki Bandit 1200. Beide geheel standaard zoals ze ook op de weg rijden. Hierdoor kunnen motorrijders zich goed met de rijder identificeren en is het evident hoe moeilijk de trucs zijn die in de show uitgevoerd worden.
De show zelf is allerminst standaard. De skills van de motorrijder worden al vanaf het begin duidelijk als hij zijn eerste wheely's maakt. Met hoge snelheid, maar ook tergend langzaam, maakt hij de ene wheely na de andere. Nog een stuk moeilijker wordt het als hij op het stuur van de motor gaat zitten en zo op één wiel langs het publiek rijdt.
In deze show wordt niet alleen op het achterwiel gereden. Ook het voorwiel komt aan de beurt. Door hard aan te komen rijden en ineens te stoppen komt de motor op het voorwiel. Door precies op tijd de voorrem iets los te laten rijdt de motor op alleen het voorwiel verder. Deze truc staat bekend als een stoppie.
Wat met één persoon op de motor kan, blijkt ook te kunnen met zijn tweeën. Een tweede persoon neemt op de motor plaats en ook nu worden diverse verschillende wheely's en stoppies uitgevoerd. Een absoluut hoogtepunt van de show is een stoppie waarbij één persoon over het stuur hangt en zo met de helm enkele millimeters boven de grond komt.
Deze show duurt ongeveer 15 minuten en kan diverse malen per dag herhaalt worden.


Dantes Stunts
dantes@stuntteam.nl
072-5053554 / 06-27533847

 

Een stuntshow op uw evenement

De show

Motoren maken wheelies, stoppies en burnouts. Met één man op de motor, of met meerdere personen. Een stoppie vlak voor zijn vriendin, zo precies uitgevoerd dat er een romantische kus kan plaatsvinden tijdens de stoppie. Wheelies, hard en ruig, maar ook zo behendig en precies dat er heel langzaam rondjes gedraaid worden op 1 wiel. Rondjes draaien zonder handen. Wheelies en stoppies met de voeten over het stuur. Motorstunts met meerdere mensen tegelijk op de motor. En natuurlijk het totaal oproken van de achterband! Het komt allemaal voorbei in een rap tempo in deze motorstuntshow van 15 minuten. Voor grotere evenementen kunnen ook meerdere rijders tegelijk ingezet worden. De motoren doen dan ombeurten hun stunts, en doen ook een aantal stunts simultaan. Fantastisch om te zien hoe de motoren rondjes om elkaar heen draaien, of evenhard precies naast elkaar en wheely maken.

 

Veiligheid en verzekeringen

Maakt u zich geen zorgen over de veiligheid. Onze rijders rijden alleen langs het publiek en ooit op het publiek af. Er wordt alleen gewerkt achter een deugedelijke afzetting. En als enige stuntriding show hebben wij een goede WA verzekering die u als organisatie vrijwaard mocht er toch onverhoopt iets gebeuren. Tijden de show is verder eigen EHBO aanwezig.

 

Geluid tijdens stuntshow

De show wordt aan elkaar gepraat door een professionele speaker met onze eigen geluidsinstallatie. De show kan meerdere keren per dag herhaald worden.

 

Stuntshow boeken

Boek vandaag nog uw show voor uw evenement, zomerfeest of koningsdag want die dagen zijn meestal vroeg geboekt. Voor het inhuren van deze show belt u met 06-27533847 of neemt u contact met ons op via dantes@stuntteam.nl.