Een spannende stuntshow op uw event

Deze artiesten wagen hun leven voor uw publiek tijdens levensgevaarlijke acts. Dit is een echte klassieke stunt show waar jong en oud evenveel plezier aan beleven! Smashes, crashes en missed by an eyelashes, het komt allemaal voorbij.
In deze show rijden de stuntmannen met auto's en motoren door brandende muren en springen ze met motoren over elkaar en over een rij auto's heen. Daarnaast gaan ze met een auto over de kop en worden nog andere auto-crashes uitgevoerd.
Even dreigt het mis te gaan als een nieuweling een fout maakt tijdens een vuurstunt, waardoor zijn collega hevig in brand vliegt. Al brandend lijkt hij wanhopig om hulp te zoeken. Al snel blijkt hij ongedeerd en wordt duidelijk dat het allemaal bij de show hoort.
De nieuweling maakt overigens nog meer fouten die tot een aantal zeer spannende situaties leiden.
De toeschouwers zullen hun ogen nauwelijks geloven als een auto langzaam op twee wielen langs hen heen rijdt. Er wordt zelfs iemand uit het publiek uitgenodigd om mee te rijden! Verder gaat een stuntman op de zijkant van de auto staan terwijl deze op twee wielen balanceert.
Uw publiek ziet het allemaal in rap tempo voorbij komen in een show die naast spanning ook de nodige humor met zich mee brengt.
Deze show duurt maar liefst 90 minuten dus is zeer geschikt als middag- of avond vullend programma. Dit is absoluut de leukste show voor ieder dorpsfeest of feestweek. Vermaak voor jong en oud. Dus boek vandaag nog uw stuntshow via onderstaande e-mail adres of telefoonnummer.


Dantes Stunts
dantes@stuntteam.nl
072-5053554 / 06-27533847

 

Een stuntshow op uw evenement

Dé stuntshow voor dorpsfeest en feestweek

Zoekt u een spectaculaire show voor buiten op uw evenement? Iets apparts dat uw dorpsfeest uniek maakt? Spektakel tijdens uw feestweek? Een show waarbij homor en spanning elkaar in hoog tempo aflossen?
Dantes Stunts bied u complete stuntshows van 60 tot 120 minuten vol spanning en sensatie voor het hele gezin.
Motorsprongen, vuur, auto's over de kop, en dat alles in een proffesionele show waarbij veiligheid ten aller tijden centraal staat. Spanning in het publiek of alles wel goed zal gaan, gecombineerd met de wetenschap dat alles werkelijk veilig gebeurd.
In overleg met u stellen wij een gevarieerd programma samen dat is afgestemd op uw publiek, de beschikbare ruimte en het beschikbare budget.
Ook is het mogelijk hele grote extreme stunts plaat te laten vinden tijdens uw evenement. Klik hiervoor op 'extreme stunts'.

 

Welke stunts kunt u verwachten?

Dantes Stunts bied u onder andere een 60 minuten durende show. Deze show bevat de volgende stunts:
Chinese Table, waarbij een kruk onder een stuntman vandaan gereden wordt.
Motorsprongen over mensen. Een motorrijder springt via een schans over een steeds groter aantal stuntmannen
Russian Low Bridge, dit is een timing stunt! Staand op het dak van een hard rijdende auto over poortjes heen springen waar de auto onderdoor rijdt.
Great Walls of Fire, motorrijden door hevig brandende muren. Het leek eerst nog wel meet e vallen, maar toen de stuntman een extra emmer benzine goodie werd het echt een heftig vuur.
Motorspringen over auto's of olievaten, Eerst springt de motorcrosser over een auto. Dan wordt een tweede auto geplaatst. En weer één. Steeds harder moet de crosser over de hoge schans rijden om over de auto's te kunnen springen.
Roll-over Crash. Met een auto over de kop. Het mag op een stuntshow natuurlijk niet ontbreken. Als de auto het nog doet gaan we gewoon weer opneiuw. Steeds harder en heftiger, met een steeds meer beschadigde auto. Zolang het publiek blijft aanmoedigen blijven wij gaan.

De 90 minuten durende show bevat alle stunts die ook in de 60 minuten durende show te zien zijn. Deze show wordt verder uitgebreid met de
Hot Rod, Auto door brandende muur stunt. De houten muur wordt eerst met brandstof overgoten en aangestoken. Vervolgens rijdt een auto, met iemand op het dak, door de vlammenzee.
Two Wheel Drive Met een auto op twee wielen rijden. Terwijl de auto in balans is klimt een passagier uit de auto en blijft op de zijkant van de auto staan. Of laat mensen zelf meerijden in een auto op twee wielen tijdens uw evenement.
Demolition Crash. Een echt spectaculaire crash als afsluiting van de show.
De 120 minuten durende show bevat alle stunts die ook in de 90 minuten durende show te zien zijn. Deze show wordt verder uitgebreid met de Salto Mortale Crash en de T-Bone Crash.

 

Wat u verder moet weten

Onze stuntshow komt het best tot zijn recht op een verhard terrein van minimaal 7 bij 70 meter. Wij brengen alle materialen voor de stuntshow zelf mee, inclusief auto's, motoren en geluid. Het enige waar u zelf voor moet zorgen zijn de dranghekken, en de vergunning. Een stuntshow kan in een keer, of verdeelt over de dag opgevoerd worden. Het terrein hoeft alleen tijdens de shows beschikbaar te zijn. Het terrein wordt schoon en leeg weer opgeleverd.

 

Veiligheid voor alles

Stuntteam Daring Dantes werkt met de beste nekbraces, helmen, brandvrije overalls etc. Tijdens de show staan voldoende goedgekeurde poeder en schuimblussers klaar voor noodgevallen. Ook is een branddeken aanwezig.
Alle stuntmensen van Stuntteam Daring Dantes zijn volwassenen die beschikken over een geldig rijbewijs voor het voertuig dat zij besturen. Alle stuntmensen zijn in het bezit van een VCA diploma.
Voor elke stunt is een stuntcoordinator aangesteld. Deze persoon heeft geen andere taak dan het toezien op de veiligheid. Alle coordinatoren binnen Stuntteam Daring Dantes hebben minimaal 8 jaar ervaring met show stunts en zijn in het bezit van een BHV en/of EHBO diploma.
Alle stunts en shows van Daring Dantes Stunts zijn verzekerd bij De Vereende verzekeringen. Hiermee zijn wij het enige stuntteam dat een WA vergunning heeft voor voertuigen die in shows gebruikt worden.